Dansk Website  English Website  Deutsch Website

Home | Sitemap


iFOSS med Low Profile Teleskopgafler for CB, integreretIntegreret gaffelflytter til gaffeltruck med optimeret sideskift, ultimativ sigt og Low Profile gafler.

Muliggør sideskift med gaflerne samlet samt håndtering af papirspaller og pallelister.


IFPF med Low Profile Teleskopgafler for CB, integreretIntegreret gaffelflytter til gaffeltrucks med høj restkapacitet - konstrueret med Low Profile gafler for håndtering af Low Profile paller.


iFOSS med Low Profile gafler for CB, integreretIntegreret gaffelflytter til gaffeltrucks med optimeret sideskift og faste Low Profile gafler for håndtering af papirspalle og pallelister.


IFPF med Low Profile gafler for CB, integreretIntegreret gaffelflytter til gaffeltrucks med meget høj restkapacitet - konstrueret med enestående hensyntagen til truckførerens udsyn.

Leveret med specielle Low Profile gafler til håndtering af Low Profile paller.


iFOSS med konsoller for Low Profile gafler til CB, integreretIntegreret gaffelflytter til gaffeltrucks med optimeret sideskift og konsoller for Low Profile gafler til håndtering af Low Profile paller.

Muliggør sideskift med helt samlede gafler.


IFPC med konsoller for Low Profile gafler til CB, integreretIntegreret gaffelflytter til gaffeltrucks. Med høj restkapacitet og specielt ISO gaffelophæng - konstrueret specielt til Low Profile.e-l-m Kragelund A/S ∙ Herredsvej 19 ∙ DK-8723 Løsning ∙ Denmark ∙ CVR: DK11477607
Telefon: +45 7589 3500 ∙ Fax: +45 7589 3306 ∙ Mail: info@e-l-m.com